Primary Navigation

Minska stressen i vardagen med hjälp av en nanny & barnvakt 

Det är inte fel att fråga om hjälp ibland. Som förälder så blir det mycket man ska hinna med i vardagen och det är då man kan behöva en extra hjälpande hand för att slippa stressa. Det är många som väljer att ta hjälp av en professionell nanny så de får en utbildad och säker person som kan ta han dom barnen när det behövs. Organisationen myNanny arbetar dagligen med att välja ut personliga barnvakter för familjer över hela Sverige. Läs mer här om företaget och om hur du kan komma igång med en nanny

En nanny väljs alltid ut noggrant för varje familj 

Barnpassningsorganisationen ser till att alltid välja ut en personlig nanny för varje familj. Det betyder att en barnpassningsspecialisten ser till att alltid välja ut en person som möter ens behov, men ser också till att personkemin stämmer överens. Det är minst lika viktigt att ens barn och att man själv som förälder känner sig bekväm med sin nanny, och vice versa. 

 

Det är mycket som tas in i åtanke när en barnvakt väljs ut, men det är för att se till så att det blir en perfekt matchning för er. Man kan berätta för barnpassningsspecialisten om man har några preferenser kring sin kommande barnflicka, t.ex att han eller hon ska vara väldigt energisk etc. 

Professionell barnpassning till bättre pris med RUT-avdrag

Med hjälp av RUT-avdraget så är det många fler familjer som har möjlighet att få hjälp av en professionell nanny. RUT är ett skatteavdrag som ger varje förälder i ett hushåll möjlighet att få upp till 50 000 kr i avdrag per år för professionell barnpassning. Är man två föräldrar i ett och samma hushåll så kan man få upp till 100 000 kr i avdrag per år. 

 

Man får alltså hög kvalitet på barnpassning till ett mycket bättre pris. Man behöver inte göra något som förälder för att avdraget ska gälla, utan det fixar organisationen. Avdraget är alltid inräknat i priserna. 

Utbildad och certifierad nanny 

Det är viktigt för organisationen att föräldrarna känner att de lämnar sina barn i trygga och säkra händer. Varje nanny är alltid noggrant utvald bland tusentals sökande, och han eller hon har behövt gå både utbildningar och ta certifieringar  i HLR (hjärt- och lungräddning) för barn samt lära sig om olycksfallshantering. Detta måste man har gjort innan man kan börja söka uppdrag som nanny. Det begärs även ut ett utdrag ur belastningsregistret för varje barnvakt för att se till att de har ett fläckfritt förflutet. 

Få hjälp från er barnvakt när ni behöver det 

Företaget myNanny är ett av de största inom sin bransch. Det gör att de har lyckats bygga upp ett stort kontaktnät av barnvakter som gör att det går att få hjälp i princip när som helst under dygnet. Det finns barnvakter som kan jobba kväll och nätter, eller hjälpa till under helger. Majoriteten får hjälp under dagtid.

 

Allt man behöver göra är att berätta för barnpassningsspecialisten i ett första samtal vad det är man behöver hjälp med och hur ofta, så kommer han eller hon kunna ge en ett förslag på ett upplägg som kan passa för ens familj.