Primary Navigation

Den perfekta konferensen

En konferens med jobbet brukar kunna bli lite tråkig. Det kan hända att ni bara stannar på jobbet och har konferensen där, vilket betyder att det inte finns något ombyte av miljö, alltså mindre lust att fokusera på själva konferensen. Eller så åker ni bort men chefen har valt det tråkigaste hotellet med minimal fika. Här kommer då det bästa valet för plats av konferens som du kommer hitta.

Till din nästa konferens

Nästa gång borde ni ha konferenser på herrgården knistad. Det är den perfekta platsen för varje konferens. Herrgården ligger i en vacker och naturrik miljö där du kommer kunna ta massvis av härliga promenader för att skärpa till minnet för nästa del av konferensen. Du kommer få njuta av ljuvlig mat under konferensdagarna också, med underbara måltider. Fika kommer såklart ingå i konferensen, det är ju trots allt den viktigaste delen. Ni kommer få härliga och ljusa rum under vistelsen där du kommer känna dig som hemma och kommer kunna ta det lugnt, vistelsen ska ju inte bara handla om konferensen, du behöver ju ha det kul och kunna slappna av också.

Passa på att ta det lugnt också

Om du har lite extra tid över finns det också andra aktiviteter att roa dig med. Det finns en golfbana där du kan testa att spela golf, vare sig det är för första gången eller om du är ett hemligt proffs, alla är självklart välkomna. Ofta finns det andra roliga specialevent också som du kan ta del av som till exempel fiske eller en härlig brunch. Detta är det perfekta stället för att lära känna dina kollegor och för att göra din nästa konferens minnesvärt och en stor succe. Så föreslå eller boka Knistad herrgård så snabbt du bara kan och var säker på att ni kommer ha en härlig tid.