Primary Navigation

Äventyr som utmanar intellektuellt och utvecklar färdigheter

Låt ett spännande äventyr där det krävs samarbete bli en rolig och lärorik upplevelse. Det passar för de flesta tillfällen, som till exempel team building för företaget eller alla typer av firande.

Många olika teman

Ett äventyr som kommer att skapa nya insikter och stanna kvar i minnet för all framtid, lär du få på Stockholm escape room. Perfekt äventyrsspel för så väl AW med kollegorna eller varför inte med kompisgänget eller släkten? Det är lätt att hitta Escaperoom Stockholm och en bokning ligger bara ett klick bort.
Stockholm escape room erbjuder flera olika rum med äventyrsspel som leder er till andra världar där ni ska lösa mysterium genom de ledtrådar som läggs ut. Här gäller det att samarbeta och kommunicera i gruppen för att hinna komma ut innan tiden är slut. Du kan välja mellan flera olika teman och det finns äventyrsspel som utspelas så väl inomhus som utomhus. Du lär garanterat hitta det som passar just din grupp allra bäst. De spel som utspelar sig inomhus passar för 2-6 personer, medan utomhusspelen erbjuder plats för fler deltagare.

Det gäller att arbeta tillsammans

Här får ni träna era färdigheter inom lagarbete, samarbete och kommunikation. Genom att ta vara på varje deltagares unika kunskaper och talanger löser ni mysteriet genom alla de ledtrådar och pusselbitar som ges. Låt inget gå dig förbi – öppna allt som går att öppna, missa inte viktiga ledtrådar! Kanske finns en ledtråd under mattan eller bakom en av tavlorna som hänger på väggen?
Här på Stockholm escape room skapar ni härliga minnen, har roligt tillsammans samt tränar upp så väl kommunikationsförmåga som lagarbete.
Skynda dig att boka in ett äventyr med kollegorna, familjen eller kompisgänget. Ert samarbete lär stärkas efter ett spännande äventyr i en helt annan värld och ni kommer att upptäcka helt nya sidor, förmågor och talanger hos varandra!