Primary Navigation

Dags att renovera badrummet?.

badrumsmöbler, badrumsmöbler, badrumsinredning

Eller bara fräscha upp det? Det är inte alltid man behöver ta till en omfattande renovering av badrummet för att skapa en ny känsla. Börja med att fundera på vad som irriterar dig vid ditt badrum. Det är detta som måstefixas. Kom dock ihåg att också skriva ner vad du uppskattar. Det vore förargligt om du renoverade badrummet på bekostnad av något du faktiskt uppskattar i ditt badrum

Självklart spelar palts och budget en viktig roll här. Det kanske inte är dags att bryta upp golvet och lägga in golvvärme, men fryser du om fötterna när du står där kan det vara dags att titta på annat golvmaterial eller en bra matta. Linoleum är varmare än klinkor, är golvet kallt är det dumt att byta ett fint linoleumgolv mot klinkor, bara för att de känns snyggare. Du kommer ändå att gömma undan klinkorna under en varm och tjock badrumsmatta. Badrumsinredning är som ni ser inte bara vad som kan se snyggt ut. Det ska även fungera i ett badrum.

Badrumsmöbler

Nya badrumsmöbler kan vara allt du behöver för att få en helt ny look. Även i ett litet badrum har du plats för ett badrumsskåp. Har du ett stort badrum kan du fundera på flera olika badrumsmöbler. Ska det vara vägghängda badrumsskåp eller ska de stå golvet? Hur får du en spegel som både är funktionell och passar in i det övriga arrangemanget? Handfatet? Toalettstolen? Duschutrymmet? Hur mycket behöver bytas ut? Ändrar du en av dessa kan det vara på sin plats att ta allt, så du bevarar helhetskänslan i ditt badrum.

Tre snabba tips

1. Handdukstork. Du kommer att älska det

2. Tänk i helhet. Ta med både kranar, tvålkopp, tandborstmuggar, toalettborsten, papperskorgen och toalettrullhållaren när du funderar på stil.

3. Ljusa väggar och mörka möbler får rummet att verka större.