Primary Navigation

Gott kaffe på jobbet bidrar till trivseln

Visst är det viktigt med pauser på jobbet. Det är ofta på rasterna som de viktiga samtalen uppstår, och det är då som du har chansen att sitta ner med dina kollegor och prata om det där som kanske inte är så lätt att prata om annars.

Gott kaffe på arbetsplatsen

Det finns massor av fantastiskt gott kaffe till företag på marknaden. För det börjar verkligen bli så att de anställda förväntar sig riktigt bra kaffe på jobbet. Det tillhör numera standard på de flesta arbetsplatser att de anställda bjuds på gott kaffe. Och arbetsgivarna tycker för det mesta att det är en bra investering att bjuda medarbetarna på gott kaffe.

Kaffe som något positivt för hälsan

För pauserna är viktiga för återhämtning. Dessutom finns det massor av nyttiga ingredienser i kaffe. Det innehåller inget socker – och det finns en hel del som tyder på att kaffe har en del positiva hälsoeffekter. Men vilket kaffe ska ni välja? Kanske kan ni göra en kaffeprovning på jobbet där de anställda får rösta på vilket kaffe de tycker är godast.

Eller också växlar ni och skapar lite intressant spänning på det viset. De flesta föredrar kanske en klassisk kaffeblandning, men det finns massor av olika smaksatta kaffesorter som kan vara roligt att variera med.

Välj ett bra kaffe

Så innan ni handlar kaffe till jobbet nästa gång är det kanske läge att tänka efter och verkligen försöka hitta ett riktigt gott och bra kaffe. Dessutom är det bra om kaffet är odlat på ett rättvist och schysst sätt, med bra villkor för de som odlar kaffet. Det finns många rättvisemärkta kaffesorter på marknaden som ni kan välja bland. Det brukar uppskattas av de anställda!

Med hjälp av våra goda råd hittar ni säkert ett riktigt bra kaffe till arbetsplatsen som får de anställda att trivas!