Primary Navigation

Hitta din personliga inredningsstil

Få saker säger så mycket om oss själva som det sätt som vi väljer att inreda våra egna hem på. Dessutom är få saker så pass intressanta som att kliva in i ett hem där ägaren har satt sin personliga prägel på inredningen, men för att göra detta gäller det att först hitta sin personliga stil.

Att inreda sitt hem handlar givetvis inte om att imponera på sina gäster, även om det är en bonus. Ditt hem är där en enda person eller en familj ska trivas som allra bäst och det bästa sättet att skapa detta på är att låta ditt hem återspegla just din personliga stil.

Men detta är givetvis betydligt lättare sagt än gjort. Ofta är det allt för lätt att besöka någon av de stora kedjorna för inredning i hopp om att kunna finna något som är kompatibelt med din personlighet. Detta är ett smidigt sätt att inreda en bostad, men också ett sätt att få den att se ut som de flesta andras i staden där du bor.

Våga vara unik
Här gäller det istället att fundera på vad som gör dig unik och vad det är som just du verkligen tycker om. Har du spenderat tid utomlands kan det vara intressant att använda något som representerar detta. Det kan exempelvis vara en vas, en blomma, en duk eller en färg som är representativt för detta.

Hemligheten i att personifiera ditt hem är att satsa på detaljerna och våga sticka ut med något från till exempel georgjensen-damask.se, för det är trots allt ditt eget hem. Inred ditt hem med möbler och kuddar i din egen favoritfärg och blanda nytt och gammalt.

Låt dina besökare upptäcka dig genom ditt val av inredning och våga tänk annorlunda. För som i de mesta annat så är det detaljerna som gör den stora skillnaden även när det kommer till inredning.