Primary Navigation

Högkvalitativ kontorsstol till bästa pris

Har du också letat efter den perfekta kontorsstolen som erbjuder en fantastisk komfort samtidigt som den är estetiskt tilltalande? Då kan vi glädja dig med att du inte behöver leta längre.

Hälsosammare hållning

Den här världsberömda kontorsstolen har en hållningskorrigerande teknologi som ger dig en bättre och hälsosammare hållning. De här stolarna har en rad med finesser som till exempel en hög respiratorisk effekt vilket gör att du slipper tät stoppning och de har även väldigt många justeringsmöjligheter – allt för att du ska kunna ställa in stolen så att den passar just dig och dina behov på allra bästa sätt. Lider du av ryggproblem? Då är den positiva nyheten att här har du en kontorsstol som ger dig med dessa problem ett optimalt stöd för ryggen. Du hittar den här flexibla stolen i en mängd olika modeller och du lär garanterat hitta en som passar dig alldeles perfekt.

Olika kvalitetsklasser

Du kan välja mellan att köpa två olika kvalitetsklasser på kontorsstolarna. Den ena heter Premium Refurbished och den andra Upcycled. Vad betyder då Premium Refurbished? Jo, det innebär att stolen har varit använd tidigare men har genomgått en process innehållande fem steg, vilket gör att den är som ny. Detta innebär även att du har möjlighet att uppgradera stolen efter just dina behov. Kanske önskar du ett extra ryggstöd eller någon annan finess?

Här får du således en kontorsstol i absolut toppklass till ett betydligt bättre pris utan att du behöver tumma på kvaliteten. Varenda produkt genomgår en kvalitetsprocess i två steg innan den säljs. Du kan vara helt säker på att du får en stol som lever upp till dina förväntningar och slitna delar är givetvis utbytta mot nya.
På varianten som kallas Upcycled testas enbart de funktionella delarna på stolen. Om du söker efter en kvalitetsstol till bästa pris är det den sistnämnda varianten som du bör välja.