Primary Navigation

Hur vill du att ditt bord ska se ut?

Har du tankar på att byta ut ett bord du har därhemma? Ett sätt är att behålla den bordsskiva du redan har och se till att köpa nya bordsben till den. Det finns snygga bordsben trä, så väl som det finns snygga bordsben i metall. Att byta till unika bordsben kan göra det där lilla extra för ditt bord. Ett annat alternativ du har, det är att skapa ett bord själv. Det hos Plank-Bord. Där kan du dels välja hur bordskivan ska se ut. Det genom att välja antal plankor samt vilket trä de ska vara i. Sedan bara välja till ett snyggt underrede eller bordsben.

Satsa på snygga bordsben

Hos Plank-Bord har du möjlighet att välja mellan en massa snygga bordsben. Det finns bordsben trä, bordsben i metall och ben för olika typer av bord. Det finns snedställda ben, tvärsnitt, trapets, koniska samt olika ramar att välja på. Rätt sorts bordsben för ditt bord kan göra hela skillnaden! Många gånger kanske man inte tänker på bordsbenen, utan de är bara där för att hålla uppe bordsskivan. Men genom att välja snygga bordsben i trä, som sticker ut, så kan bordet bli en snygg detalj i din inredning.

Skapa ett eget plankbord

Det som är unikt hos Plank-Bord är att du kan designa ett eget, unikt plankbord. Du kan välja att göra ett snyggt matbord till ditt kök, för den där rustika känslan. Du kan även skapa ett snyggt vardagsrumsbord så väl som cafébord, skrivbord, plankbänkar och mycket mer. Det enda du behöver göra det är att först välja hur många plankor det ska vara i bordet. Sedan därefter kan du välja vad för träslag du tycker passar dig. Sedan vad för mått själva bordet ska ha. Sist, men inte minst, så väljer du till ett underrede i form av bordsben.