Primary Navigation

Är du parat till jobbstart och skolstart efter semestern?

Det kan vara lite trögt att komma igång efter semestern med jobb och skola. Gör dig själv den tjänsten att starta upp lite lugnt istället för att göra en rivstart. Vad som kan vara bra att tänka på dock är att förbereda det som är nödvändigt. Har du barn som ska starta upp i skolan igen kan det vara en förnuftig idé att se till att ditt barn har alla nödvändiga skrivartiklar såsom penna, suddigum mm. Ofta skrivs det ut mycket stenciler hemifrån och då är det en bra idé att se till att sådana saker som bläckpatroner och papper finns hemma. Det finns t.ex. här hos Inkpro. Det kan i vissa tillfällen vara bättre att köpa denna typ av varor online än i en fysisk butik då du ofta kan få dem till ett bättre pris.

Om du har en 2-3 dagar kvar innan du ska börja jobba kan det även vara smart att ställa om ditt inre ur. Det betyder att du ska börja gå och lägga dig tidigare på kvällarna och börja gå upp tidigare på morgnarna så att det inte blir en för stor chock för kroppen första dagen du ska på jobb.

Försök även att komma in i gamla sunda rutiner såsom att motionera och äta sunt för att ge kroppen en energiboost. Är du en sån som tar med dig matlådor till jobbet kan det vara bra att förbereda sådana och ha liggandes i frysen så att du lätt och enkelt kan plocka fram vid behov. Det är inte kul att stressa med sådant om morgonen. Att bilen är tankad och klar hjälper såklart också till att ge dig en mjukare start.

Följer du dessa råd blir det lite lättare att få en mjuk start efter semestern!