Primary Navigation

Vilken byggsats passar dig?

Funderar du på att köpa dig en byggsats för att bygga med hemma. Ska du bygga själv, eller med dina barn? Det styr lite vad du bör välja. Hos TimeforMachine kan du hitta en mängd roliga byggsatser att välja på. En av dessa, det är Rolife som är ett undervarumärke under Robotime®. De fokuserar på att designa samt producera DIY-pyssel som miniatyrhus och 3D-träpussel. Bland annat kan du bygga unika DIY miniatyrmodeller såsom Rolife miniatyrhus, Rolife trädgård och annat.

Ett annat kul modellkit, det är Ugears. Dessa finns i en mängd varianter och svårighetsgrader. Det finns byggsatser med få delar samt att det finns de som har över 700 delar. All montering sker dessutom helt utan att du behöver använda lim eller verktyg.

Time For machine är ett tredje varumärke med byggsatser. Här kan du hitta modellbyggen av traktorer, tåg, bilar, pansarvagnar med mera. Många av dessa byggsatser kan sedan då de är färdigbyggda ställas upp som ett dekorativt samlarobjekt.

Byggsatser i trä

Det finns även fina byggsatser i trä, av märket Woodencity. Det är då dekorativa 3D-modeller i form av ett mekaniskt modellkit. Dessa byggsatser, de är i 100% björkplywood. Du kan montera samman dessa med utan lim eller skruvar. Bland de saker du kan bygga har du bilar, tåg, klockor, pariserhjul med mera.

Annorlunda byggsatser

Hos TimeforMachine finns det även andra udda byggsatser, som inte direkt kan sättas i en egen kategori. Bland annat så finns det realistiska dockhus så väl som det finns träpussel i olika motiv samt så kallade “tin boxes”. Alla dessa saker kan du använda för att bygga med, pyssla med och framför allt använda din fantasi med.

Bygg tillsammans

Att bygga med byggsatser, det är något som hela familjen kan vara engagerad i. Det tack vare att det finns så många varianter med olika svårighetsgrader och antal olika delar.