Primary Navigation

Bästa bilinredningar till modulsystem

Om du är på jakt till modulsystem för transportbilar eller yrkesfordon har du kommit till rätt plats. I denna text förklarar vi varför modulsystem från Ropab det är det du behöver!

Ropab – erbjuder bilinredningar

Är du håll jakt efter bilinredning till transportbilar eller yrkesfordon? Då är ropab bilutrustning företaget du bör vända dig till.

Företaget säljer bilinredningar online i sin webshop som passar till alla olika bilmärken. Ropab erbjuder även montering av modul-system och Sortimo.

Fördelar med Ropabs bilinredningar

Bilinredningar från Ropab har många fördelar. Alla inredningar kommer med 5 års garanti och noggranna tester är genomförda för att se att inredningen inte är farlig vid krockar.

Som kund kan du köpa inredningar som är skräddarsydda som du själv sätter fast i ditt transportfordon. Beställningar gör du online direkt i deras webbshop – enkelt och smidigt samtidigt som produkterna håller mycket hög kvalitet.

TIllverkade i småländska Mullsjö

Ropab Modulsystem är tillverkade det i företagets egna fabrik i mullsjö småland. Produkterna säljs i över 50 olika länder runtom på jorden och i sverige har företaget stort nätverk av olika service center utspridda.

De är auktoriserade återförsäljare med en stor kunskap och expertis om produkterna de säljer. Också installationen håller högsta kvalitet och som kund kan du känna dig säker på att den genomförs på ett korrekt sätt.

Material av högsta kvalitet

Alla modulsystem är tillverkade av stål som är mycket hållfast. Materialet är högteknologiskt och mycket robust samtidigt som vikten är låg.

Alla system kan anpassas efter dina behov. Därför ges du full möjlighet att skräddarsy modulsystemet precis som du vill ha det.

Hurtslådorna har skenor av kullager som standard med en garanti på totalt 3 år så du kan känna dig lugn ifall någon eller några av produkterna mot förmodan skulle ha produktionsfel.

Sammanfattningsvis – modulsystem till transportbilar

Sammanfattningsvis är det viktigt att bilinredning till transportfordon håller hög kvalitet men samtidigt också är funktionell. För allas behov är ju olika – ett inredningssystem som passar ditt transportfordon passar inte någon annan. Lycka till i ditt köp av av ny modulsystem.