Primary Navigation

Moderna trappor inomhus

Med moderna trappor och räcken förskönas ditt hem. Oberoende om du bygger nytt eller renoverar så är moderna trappor inomhus något som förgyller helhetsintrycket samtidigt som du erhåller en funktionalitet som håller. Söker du efter spiraltrappor, en klassisk trätrappa eller triggas du av formspråket i moderna ståltrappor i inomhusmiljö så har du kommit rätt. Vi berättar mer om trappa inomhus.

Olika trappmodeller

Letar du efter coola inomhustrappor? Är du i färd att bygga trappa inomhus och letar efter matchande trappräcke har du hittat rätt. Vi listar fem olika modeller. Alla vackert formgivna och anpassade för trappa inomhus. Kanske en vit trappa eller varför inte en svart trappa. Piffa med ett glasräcke i flera varianter. Sortimentet av trappor och räcken förenar god form, funktionalitet och hög kvalitet in i minsta detalj. Den första modellen som vi nämner är en klassisk enbalkstrappa. Trappan passar lika bra i den moderna villan som i sekelskifteslägenheten. Den enkla konstruktionen och strama designen tillåter maximalt ljusgenomsläpp och harmoniserar utmärkt i den öppna planlösningen. Design rak, L-form, U-form med eller utan vilplan. Öppen (endast plansteg) eller stängd (sätt- & plansteg). Maximal stegbredd 1oo cm (under vissa förutsättningar 12o cm). Stegtjocklek 4o mm. Material underliggande balk borstat rostfritt stål eller pulverlack RAL kulörschema. Den andra trappan är en tvåbalkstrappa som kanske främst är tänkt för kontor och offentliga miljöer men som kan passa bra även i privata hem. Tvåbalkstrappan har generösa stegbredder , vilket passar bra för möten mellan människor i trappan. Passar dock även privata bostäder då trappans konstruktion enkelt tillåter inbyggnad, exempelvis när utrymmet under trappan önskas utnyttjas för förråd eller liknande. Den tredje trappan vi vill nämna är en öppen svängd Hollywoodinspirerad balktrappa. Sätt lite guldkant på bostaden och skapa din egen Hollywood känsla. Den centrerade underliggande balken i stål är svängd och ger på så sätt ett följsamt och harmoniskt uttryck i den miljö den är avsedd för. Design rak, L-form, U-form med eller utan vilplan. Balktrappa bestående av välvd underliggande balk i borstat rostfritt stål. Öppen, endast plansteg. Passar perfekt ifall du har en stor och luftig entré i ditt hem. Den fjärde trappan är en klassisk trätrappa i ek. Som namnet antyder bygger modellen på traditionella skandinaviska trätrappor, med det lilla undantaget att sidovangstyckena är tillverkade i stålplåt. Vips har vi skapat en elegant trätrappa med rena linjer och tidlös design. Pulverlacka vangstyckena i en fräsig kulör och du har skapat ett eget konstverk att vila blicken på. Design rak, L-form, U-form med eller utan vilplan. Öppen (endast plansteg) eller stängd (sätt- & plansteg). Maximal stegbredd 2oo cm. Stegtjocklek 4o mm. Den femte trappan är spiraltrappor i olika varianter. Söker du en spiraltrappa inomhus med trappsteg ek och ledstång trappa elegant välvd av lamellskiktad ek? En spiraltrappa kännetecknas av elegant design och härliga proportioner mellan trappans alla delar. Du kan med ro välja spiraltrappa i trä eller stål – oavsett vilken är varje detalj omsorgsfullt tillverkad med yttersta hantverksskicklighet.
Det finns spiraltrappor med eleganta avslut i borstat rostfritt stål som ger trappan den extra piff du säkert önskar dig! Utmana konventionerna och välj steg i glas.