Primary Navigation

Satsa på en snygg keps

Oavsett om du redan har en egen stil, eller vill skapa en ny, så kan det vara bra att även tänka på vad du ska ha på dig på huvudet. Något som har kommit att bli allt vanligare att se, är att ha på sig en snygg keps, eller en snygg mössa. Artister, kändisar och andra har ofta på sig det, så väl som det är vanliga människor med. Fördelen med en keps är att den dels är snygg, dels praktisk! Du kan med fördel köpa din keps hos Myhat.se. Hos dem finns bland annat New Era 59fifty. Sedan har de så klart en mängd andra snygga kepsar, samt att de även har mössor och hattar.

Köp en keps från MyHat

Om du vill handla dina kepsar från Myhat.se så gör du ett bra val. De har bland annat kepsar från New Era. Detta märke är något som skapat av The New Era Cap Company. De startade redan 1920 med att tillverka kepsar. Idag har de över 500 licenser samt att de sedan 1993 är så kallade leverantörer av kepsar för Major League Baseball. Just olika kepsar för olika idrotter är lite av deras grej. Bland annat finns motiv för La Dodgers och Chicago Bulls så väl som det finns New York Yankees kepsar. När det kommer till deras New Era 59fifty så skapades den kepsen för att fans skulle kunna ha på sig exakt likadana kepsar som spelarna hade på planen.

Vad för keps vill du ha?

Hos Myhat.se kan du handla kepsar och det finns för både killar och tjejer i alla åldrar. Det finns snapback, flexfit, trucker keps, samt en massa mer. En populär modell är New York Yankees keps. Då så klart med en logga för detta lag. Sedan finns det många olika tryck, märken och loggor att välja på för din keps.