Primary Navigation

Utrusta dig med en keps

Mode, trender, kläder och accessoarer – dessa slagkraftiga ord intresserar både damerna och herrarna. Även om nya stilar föds och mixas ihop så finns det några vars klassiska drag och personlighet är eviga. Vi pratar om den avslappnade stilen som hållit sig höga plats på modets topplista i två decennier. Klädernas praktiska och komfortabla drag väcker alltid intresse.

Den så kallade casual och smart casual tillhör stilarna som kan bäras upp på många och oliksa sätt både när det kommer till tjejer och killar. De passar perfekt för kontorsarbete där kreativiteten är välkommen och lägger man till jaktkeps eller reklamkeps kan outfiten direkt omvandlas dill en klädkod som passar fritid eller en skön promenad med en kompis.

Stilen har några självklara komponenter såsom urtvättade jeans, snygg vit T-shirt och en baggy tröja tillsammans med en märkbar keps fokus. Även om kepsen bara är ett tillbehör så tillhör den allas garderob och är mer eller mindre en nödvändighet ifall man vill lägga till lite kaxighet till sin kädstil.

Både tjejer och killar känner sig trygga och perfekt klädda i ett mer avslappnat utseende mest på grund av dess bekvämlighet i en kombination med det vackra och coola.

Sportstilen skiljer sig lite från den som precis beskrevs då den oftast omfattar andra klädesplagg såsom sportbyxor, shorts, kjolar. Kepsen är ett absolut måste för den sportiga typen. Utrusta dig med en keps och gör den till ett självklart klädelement som visar din personlighet.

Keps med tryck – bra eller dåligt?

En sportstil som betonar figurens linjer och krökningar, silhuetten och dess proportionalitet har några självklara komponenter och dessa är den eviga kepsen och kanske en snygg väska därtill eller ryggsäck för killarna.

Vad sägs om en keps med tryck? Då menas det inte ett tryck som bär Nikes eller Adidas logo på utan en keps som fungerar som produktreklam.

Visst kan det vara coolt att bära upp en sådan speciellt om du gillar företaget, dess image och verksamhet. Många gör det ifall kepsen passar resten av klädstilen. Sådana typer av kepsar bärs oftast i samband med sportaktiviteter som löpning eller på gymmet. Inget fel i det. Vad ligger bakom begreppet profilprodukter och finns det bara kepsar med företagsnamn på?

Profilprodukter är olika produkter som tillverkas med marknadsföringssyfte. De kan vara allt från T-shirt, pennor, paraplyer till kepsarna som beskrevs. Produkterna har något gemensamt och det är att de har ett tryck antingen med företagsnamnet eller logon på. Är de bra eller dåliga? Många bär sådana typer av kepsar och T-shirts vilket visar på att de är relativt populära och omtyckta.

Företagen och dess försök att synas

Kepsar, T-hirts, pennor eller muggar med tryck – ja alla dessa tillhör ett marknadsföringsverktyg vars främsta syfte är förhoppningen och företagens vilja att synas på ett mindre påtagligt sätt och kanske mer bekvämt sätt.

TV reklam och webbannonser i all ära men vi kan alla hålla med om att dessa reklamknep oftast är irriterande och försöker undvikas av de flesta.

En produktreklam i form av en keps med tryck är inte lita påträngande. Du tittar inte bort ifall du ser en glad kille med en snygg keps på. Tvärtom! Chansen att faktiskt se trycket och uppmärksamma företaget som sitter bakom det är ganska så stor. Just därför är profilreklam så pass effektiv som den är.

Marknadsföring i sig erbjuder företag olika sätt att synas på, att skapa medvetenhet i sin kundkrets och målgrupp. Produktprofil är bara ett av de verktygen som används idag och dess låga kostnad kombinerad med relativt långa livslängd gör den till en utmärkt lösning oavsett vilken bransch företaget är verksamt inom.