Primary Navigation

Utrusta dig med sköna underkläder

Finns det något bättre, något skönare och något mer behagligt än mjuka och skräddarsydda underkläder? Det är plaggen som sitter närmast kroppen och som spelar väldigt stor roll i vår vardag. Att utrusta dig med bra underkläder är inte någon lyx, utan en ren nödvändighet för ens välmående. Som tur är finns det hundratals olika företag som tillverkar och erbjuder fantastiska kollektioner därav Closely bara är ett exempel. Satsa gärna på underkläder som låter kroppen andas, som sitter bra och är dessutom snygga. Finns sådana? Japp, det gör det faktiskt och du kommer säkert att leta reda på dem.

Med fokus på passformen

Passformen är A och O för alla klädesplagg men den regel är särskild viktig att följa när det kommer till underkläder. Här kommer några heta tips när du ska välja underkläder med fokus på passformen:

  • Underkläder ska inte skava någonstans oavsett om det gäller en Bh eller trosor

  • Prova alltid underkläderna innan du tvättar dem.

  • Har du köpt plaggen via nätet, kontrollera att du har returrätt.

  • Följ inte modet, följ dina kroppsbehov

  • Om du bär en tajt kjol eller byxor, satsa gärna på stringtrosor. Det är inte snyggt när underkläderna syns under din vanliga klädsel.

Materialet är väldigt viktigt

Tillverkningsmaterialet av stor vikt när det kommer till underkläderna. Silke är fantastiskt skönt och mjukt men kräver lite mer underhåll än andra typer. Bomull kanske är det vanligaste materialet och faktiskt är det bästa. Du må tycka att spets är finare eller mer feminint men bomull gör att kroppen andas, till skillnad från andra material. Risken att drabbas av infektioner såsom svampinfektion därmed minskar. För att behålla underklädernas form och förlänga deras hållbarhet är det viktigt att tvätta dem med rätt tvättmedel och i enlighet med instruktionerna. Läs gärna vad det står på etiketten och följ tvättråden noggrant.