Primary Navigation

Vackert med solcellsfacklor

Vanliga facklor, de kan vara vackra, men de medför alltid en risk, eftersom att de brinner. Om du vill slippa brandrisken, men ändå ha det vackra ljus en fackla ger, satsa då på solcellsfacklor. Dessa dekorativa lampor drivs av solenergi. Du kan använda dem för att skapa en stämningsfull och romantisk atmosfär utomhus. Dessa facklor är utrustade med solcellspaneler och inbyggda batterier, vilka lagrar solenergi under dagen och omvandlar den till ljus under kvällen och natten.

Så kan du använda dig av solcellsfacklor

Solcellsfacklor kan användas på en mängd olika sätt. De passar bra att ha som trädgårdsbelysning. Du kan då placera dem runt om i din trädgård för att skapa en mjuk och behaglig belysning. De kan användas för att markera gångvägar, gränsar eller dekorera blomsterbäddar.

De går även utmärkt att ha på din terrass eller din uteplats. Det för att lysa upp där på kvällarna. Du kan då placera dem på bord, staket eller längs kanterna för att skapa en avslappnad atmosfär.

Om du har en pool eller en damm, kan solcellsfacklor användas för att skapa en mysig belysning runt vattenområdet på kvällen.

Ska du ha fest i trädgården, eller ett bröllop kanske? Då är det perfekt att använda dig av solcellsfacklor som dekoration då de ger en unik och miljövänlig belysning.

Solcellsfacklor är portabla och kan användas för camping. Du kan placera dem runt tältet eller använda dem som dekorativa ljuskällor för att skapa en trevlig atmosfär vid lägerplatsen. Det går även att ha dem vid din sommarstuga, särskilt om du saknar el, för att skapa belysning runt stugan.

Viktigt med bra placering

När du använder solcellsfacklor är det viktigt att placera dem på platser där solcellspanelerna kan få tillräckligt med solljus under dagen för att ladda batterierna. Se också till att rengöra solcellerna regelbundet för att säkerställa optimal laddning. Solcellsfacklor är inte bara praktiska utan också en energieffektiv och miljövänlig lösning för utomhusbelysning.