Primary Navigation

Kollagen är bra för mycket

Kollagen, eller collagen som det ibland skrivs, det är något vi har naturligt i kroppen. Dock är det ett ämne som det blir mindre och mindre av ju äldre vi blir. Det kan vara bra att tillföra kollagen på flera sätt. Bland annat finns det tillskott att äta, samt att det även finns i många olika skönhetsprodukter. Ett bra tips är Jabushe kollagen. Det är ett specialkomponerat näringstillskott.

Produkter med kollagen i sig, de brukar även oftast kallas för anti age. Dessa ger din hud mer spänst och mer glow! Idag finns det lite olika varianter att välja på. Ett tips är att använda dig av Jabushe Original Anti age kräm.

När våra kollagennivåer minskar, som de gör med tiden när åren går, så kan det ge problem med benen eller ge knakande leder. Kollagen är nämligen ett ämne som bidrar till bildandet av ben, brosk och hud.

Viktigt med kollagen

Kroppen, lederna och vår hy, de har alla behov av kollagen. Eftersom att det minskar när man blir äldre, så är det viktigt att tillsätta det på olika sätt. Kollagen bidrar bland annat till att bilda muskler, bränner fett samt att det även minskar ärrbildningar.

Sedan så mår även musklerna och lederna bra av kollagen. Har du leder som knakar och knäpper, så är det ett tecken på att du har mindre kollagen än vad du behöver. Kollagen kan även bidra till annat som att det förebygger hjärt- och kärlsjukdomar samt att det även gör att synen förbättras. Kollagen är även bra för att det gör att din hud håller sig smidig och mer elastisk.

Du kan dels satsa på att äta kollagen i form av tillskott, som Jabushe kollagen, så att du fyller på det inifrån. Men du kan även välja att använda dig av olika skönhetsprodukter, för att tillföra det från utsidan.